Followers

Sunday, May 22, 2011

Serawak 2008






Harap maaf , masa ni me ambik pakai camera phone je.Tak banyak yang dapat me share
tuk uols..Maklumla pic lama kan.. Banyak tempat yang me dah tak ingat sangat,weols stay kat holiday inn dan masa ni me travel dengan my freind amoi namanya.. Kat sana me berkenalan pula dengan zura,yg bekerja dengan imigresion kat bintulu... Dari jb me naik flight direct to kuching then tidur 1 malam je,
dapat la bershopping di beberapa tempat dengan rushingnya.hahahaha.. Then, esuknya weols dari airport kuching ke sibu,berbeza dengan suasana di kuching,.. Sibu ni agak relax juga tempatnya seperti pekan cowboy la.. Memang tenang sangat dekat sibu ni,weols check in di Li Hua hotel betul2 kat tepi sungai seperti gambar di atass,ownernya mr sia teman kenalan la dan dia juga yg entertain weols kat sana..Apapun ni adalah shortrip yg amat menyeeronokkan walaupun kejap je,..hehehehehe

No comments:

Post a Comment