Followers

Sunday, May 29, 2011

Batam , Indonesia

Salam,
Weols dapat jemputan dari seberang, Batam indonesia..
Seronoknya, first time me nak jejak indonesia..
Biasa Mr.husby je rajin turun batam,ni me pulak pergi tanpa dia...
Mitzest stay 2hari 1 malam je..
kebetulan husby byk kerja so me jadi wakil katanya....



gambaran sesak di jetty batam indonesia




Selesai urusan Check in di Paccific Batam




Sangat terkejut atas layanan org2 di sini, me dah rasa mcm anak kerabat gituw,
Semua urusan dikendalikan oleh anak2 buah Pak Haji Permata,
Sampai je di Batam weols di jemput dua buah kereta Lexus & Hummer...
Dah mcm artis weols org semua tgk...hehehehe
Selepas selesai urusan check-in weols dibawa ke kediaman Pak haji.....


Bergambar bersama Isteri kedua pak haji (emma)

Banyakkan kereta kat umah dia,
Anak pak haji yg baru berusia 13 tahun dah ade honda jazz..Dasat!!!!
Biasa tgk kat sinetron anak2 indonesia yg berkemampuan mmg pergi sekolah naik kereta.. 


ucapan tahniah di hari perkahwinan


Biasa majlis buat di rumah,dewan, atau tempat2 yg open,
ni lain dari yg lain, birthday party anak pak haji dibuat di gudang milik pak haji sendiri di tepi laut..
bestkannnnn.. Private lagiiii ... Sambil merasai angin sepoi2 jer..


Weols diapit bini kedua dan ketiga pak haji (happy Family)


Bersama rakan niaga kakak angkat saya kak niah..


Ni la tetamu2 VVVip dari Malaysia


Dari kiri tu me x kenal tapi yg VVVip duduk di tengah adalah wakil wali kota (wakil menteri besar)
dan sebelah kanan pula Bapak kepolisian (ketua pols batam) ..
Simple je kan dorg ni....  * Boleh search google untuk tahu tentang mereka * sangat cool!!


Kombes Pol Eka Yudha


Ria Saptarika

Rasa mcm kita ni pun VVip dapat duduk dgn mereka ni.. Kat Malaysia weols tak dapat layanan mcm ni..hehehe
Memang terbaikkkk laaaaa.... Ibarat Anak kerabat dibuatnya,diiringi pergi mana2..Siap weols ada bodyguard lagi hoeky.. Terima Kasih atas layanan Superb Pak Haji buat kami dari Malaysia.. Ada masa kami singgah lagi :)

No comments:

Post a Comment