Followers

Monday, June 13, 2011

Charamel choc cake(starbucks)


Salam semua,hari nk hujan xde benda nk update kt blog hari ni...duduk umah mgdap fb je la yea kebusanan melanda sy hari ni tak ada aktiviti nk buat, nk main2 ngan anak dia tgk siri kartun dia pula time2 mcm ni...Ni guruh2 pun dah start bunyi menandakan siren kena off la laptop jap lg,kang ade meletop wifi kat rumah ni ha..hahaha.. Tgh leka2 berblogging termasuk la kt blog yummlicious terliur sudah tgk mknan2 dia tyme nk hujan2 ni adoi tekak mau makan kek pulak yea lg2 la klu dapat telan fav kek sy CHARAMEL CHOC CAKE tp kt permas ni tak de starbucks pulak..hu3...Takpa la jap lg dah boleh ajak hubby gi secret recipi jap hilang kan selera tekak nk makan cake2 ni...hi3..Nak buat berejam tekak meronta2 nk makan...abg jom3 sebelum hari mau hujannnnnn!!!! bye :)

No comments:

Post a Comment