Followers

Sunday, July 24, 2011

MELAWAT ZOO




Lama sudah tak berbloging ni,sibuk sampai takde masa nk update..Sabtu lepas mitzest n family bwa anak pergi melawat zoo punyala seronok si kecik sampai tak kisah pun panas2 tetap aktif cuma mitzest dn suami je tak tahan kena panas sbb sekarang kan cuaca tak berapa elok so panas dia pun semacam la rasa mcm terbakar kulit kami dibuatnya..Ini pun layankan si kecik nk tgk sgt jumbo a.k.a elephant dia suka sgt dgn jumbo excited jumpa,ye la selalu tgk siri kartun jumbo ni bg dia tgk live so apalagi melompat2 la panggil jumbo tu...biarla berpanas terik pun puas hati tgk anak happy...Apa pun thanks to hubby sudi bawa jalan2 melayan anak2 w/pun bermandi peluh bertawaf 1 zoo.. ;)

No comments:

Post a Comment