Followers

Thursday, August 4, 2011

ULANGTAHUN KELAHIRAN ABAH




Selamat hari ulangtahun buat abah mitzest ucapkan semuga kami sekeluarga bahagia di samping pasangan masing2..So hari ni sbg anak sulung, biasanya mitzest hanya mampu belanja family keluar mkan klu suami mitzest tak sibuk... Kami akan keluar beramai2 untuk sambut hari2 kelahiran kami sekeluarga...Seronok bila semua ahli keluarga berkumpul ni, mcm2 benda nk cerita, cuma hari ni  firdhaus je tak dapat hadir sbb kebetulan malam ni dia bkerja shift malam di FULLERTON HOTEL SINGAPORE..So dia dpt makan kek balance je la bila pulang bekerja..hi3.. So tahun ni kami sambut hari ulangtahun abah di MY FREIND TOMYAM KEMPAS pasal kami ramai,,kami perlukan tempat yang selesa di tempat makan, so pilihan kami adik beradik di sini..Agak ramai malam ni kebetulan lg 2hari nk menyambut bulan ramadhan dan esuk pula cuti, maka penuh habisla tempat ni, nasib la masa kami sampai masih ada tinggal lg beberapa buah meja keluarga terus duduk dan order, macam biasala klu restoran penuh makanan sampai pun boley tahan lamanya...hi3..Apa pun yang penting kami happy sekeluarga :)





No comments:

Post a Comment