Followers

Monday, September 26, 2011

Raya 2011


Selamat Hari Raya semua, tahun ni mitzest and the gang beraya sakan maklumlah masing2 laki sibuk jadi si isteri2 ni apalagi serbulah rumah kawan2 perempuan kami..Agak selesa la kan beraya dengan gurls2 kan yg tak bley angkat anak2 lar klu dah jumpa kawan2 mengalahkan mak-mak jer semua lagi dasatttt.Semua rumah dorg buat kecuh hbis...Hahahaa..Yang tak best pula byk jemputan sy tak boleh pergi maklumlah tak pandai drive jadi menumpang la kereta kawan area pasir gudang yg boleh saing balik,berjalan mereka berjalan lah sy.. Ramai yg kecik hati yeala di facebook byk gambar2 raya tp tak dapat datang rumah mereka ni,,harap  mereka ni fahamlah keadaan sy ni yea hati memang nk pergi dah cuba ajak tapi tuan kereta tak bley nak pergi so tak bolehlah nk buat apa kan....Harap maaf ~

No comments:

Post a Comment