Followers

Saturday, October 29, 2011

JB - DESARU



Happy birthday to my sister & my bestie nurul, weols celebrate kat desaru,juz naisssss :))
Weols pun tak plan sangat nak ke laut sebab musim2 tengkujuh risau jugak hujan dan ombak besar,tp weols  redah je la dari takde aktiviti lain , asyik kat jb je..Sesekali nak juga tempat yg mendamaikan...
Alhamdulillah syukur sangat2 plan weols berjalan lancar je,mulanya nak bertolak pagi tp risau pula terbakar kena sunburn then mitzest suggest kan gi petang je la mendung sikit...



Sampai2 je weols susun la barang2 pot luck n bentang tikar, then duduk trus NGAP!!! 
Kebulur sangat masing2 time ni..Hahaha..


Sejuk je tgk pemandangan kat laut ni..Segar sikit otak..hehehe
Time ni ramai india sedang berkelah,mungkin mereka masih mood raya DEEPAVALI bawa family keluar berkelah...Jam menunjukkan hampir 6.30pm kami bersiap untuk mengemas apa yg patut untuk pulang...

No comments:

Post a Comment