Followers

Sunday, July 24, 2011

MELAWAT ZOO




Lama sudah tak berbloging ni,sibuk sampai takde masa nk update..Sabtu lepas mitzest n family bwa anak pergi melawat zoo punyala seronok si kecik sampai tak kisah pun panas2 tetap aktif cuma mitzest dn suami je tak tahan kena panas sbb sekarang kan cuaca tak berapa elok so panas dia pun semacam la rasa mcm terbakar kulit kami dibuatnya..Ini pun layankan si kecik nk tgk sgt jumbo a.k.a elephant dia suka sgt dgn jumbo excited jumpa,ye la selalu tgk siri kartun jumbo ni bg dia tgk live so apalagi melompat2 la panggil jumbo tu...biarla berpanas terik pun puas hati tgk anak happy...Apa pun thanks to hubby sudi bawa jalan2 melayan anak2 w/pun bermandi peluh bertawaf 1 zoo.. ;)

Thursday, July 14, 2011

KUALA LUMPUR












Minggu lepas sy holiday ke KL shopping pakaian anak untuk raya, 4hari 3malam kami di sana tumpang tidurla di rumah abg roy n sys fyda, punya la riuh rendah ngan anak2 masing dr pg ke mlm..hahaha.. Anak sy pun seronok la dgn suasana mcm tu langsung tak ingat nk minum susu atau makan, main sepanjang hari..Ye la klu kat rumah tu kami anak beranak je ada rumah mana la ada kawan ,tahun depan baru masuk tadika tak sabarnya nk tgk dia masuk sekolah ;)
Siang pogram kami berjalan je..... sampai sesat2 kami otw nk balik punyala byk tol yg kami jumpa naik stress..hahaha..yg tak boleh tahan anak2 meragam, huwargghhhh..!!!! Mcm dugaan kami bawak anak2 tanpa bapa masing2.At least dpt gak la enjoy ngan my bestfwen hani and aien jap meronda sampai stuck at kampung baru mkn2...Inilah pengalaman holiday bersama teman tanpa suami masing2...Yg penting enjoy!!! sampai sakit....hihihi