Followers

Saturday, December 31, 2011

HAPPY NEW YEAR 2012


Selamat Tahun Baru UoLs!!!!

Mitzest mengaharapkan tahun ini lebih baik dari sebelumnya..Insyaallah... ;)





Thursday, December 29, 2011

SELAMAT HARI ULANGTAHUN BUAT SUAMI TERCINTA

hAPPy birthday papa!!!! 
SUPRISED...

.
.
.
.
.
.
Riuh 1 bilik bila mitzest masuk sambil membawa kek dengan lilin yg terpasang dan yg lain menyanyikan lagu " happy birthday"
.
.
.
"SO SWEET"
.
.

Ingatkan yg girl2 je pandai nak suprise!!ha3 
Comel je abg2 mitzest yg last minit call nak buat suprised tuk mr.husby, ye la mitzest ingat nak candlelite dinner je celeb berdua , mana tau tetibe dpt called..haha..
Mr.husby dah asyik tanya "siapa je call byk kali tu" mitzest jawabla kawan , then ajak la mr.husby ni gi berkaraoke,tekak teringin nak nyanyi katanya..ha3
Dengan sekali ajak je dah dapat melancarkan misi abg2 saya tuuu..heee


Taaarraaaa!!!!
Misi last minute kami berjaya :)
Hbis kek tu terkenal letop2 reben tu meriah mcm sambut new year..
Terima kasih buat abg2 skudai semua :))
So this year mitzest bg present herbalife ..
Yeala azam tahun depan dia nak bekerja keras untuk buka petshop dia  tu..
So sebagai isteri kita kenalah jaga kesihatan dia kan..:)
.
.
Semoga Hubungan kami bahagia ke akhir hayat ...


FLASHBACK BIRTHDAY



(2010)
Suprise birthday party from me & izzat (adik) yg kebetulan nak celebrate bday gf dia :)





(2009)
Masa ni planning dengan anak bujang mitzest yg pakai cap kat tas ni..
Memang kelakar betul masa ni, kononnya nak lari dari birthday sendiri mlam sebelumnya siap ajak weols pergi memancing tidur rakit di TIRAM FISHING RESORT.
Dlam hati memang excited nak suprisedkan dia..ha3 ..jahat tak!!hee
Sebelom gerak tu mitzest ngan Aan (anak) pergi la beli cake kat season yg berdekatan, pasal weols ingat mcm biasala celebrate kat jb mana tau nak gi laut ,cepat2 weols beli cake..
Sampai rumah weols kena marah taw!!!!hahahaha
Mr.Husby" pergi mana lagi dah nak gerak sempat lagi merayap org dah tunggu tau!!"
Dalam hati sedih gak kena marah..haha.Tapi takpee birthday boy nya pasalkan.. Sampai jeti 1 keje plak nak elakkan dia nampak kotak cake sebelom menyeberangi laut , dah si anak bujang mitzest mngelak2 bila papa dia tanya.."Barang an la pa"hehe


Sesudahnya kek nya seperti ini yea setelah naik bot..hahaha
Sampai je sana trus gi kitchen letak kek pakat ngan Abg Atan (owner rakit)..
Terus dia standby...Apalagi nyala lilin menyanyi la yea ramai2 tanpa music!!!
hahahahaha....


tersusun rapi ni tuk lunch.. extra special dari owner rakit...Abg atan ni baikk :))


Dah penat memancing,makan, happyII, kami pun balik dengan happy :))


(2008)
Masa ni tak nak celebrate sangat pasal masa ni mitzest baru lepas hbis pantang.. No idea to suprised jadi berkaraoke la..Masa ni tak plan nak beli kek tp ade jugak kek buah mcm ni yea..
Thanks panjang (darren)

Haaaa!!Tetibe plak ade kek jadian kan....Ni pulak dr kak jenny dia datang bawak kek trus!!hehe
Thanks sys jenny.. :)

Saturday, December 17, 2011

Herbalife

Baru2 ni mitzest byk menghabiskan masa dengan aktiviti2 yg berkaitan peluang perniagaan, antaranya ialah HERBALIFE. 
Mitzest baru lagi nak menjinak2an diri katanya..hehehe..
Tp memang tak dinafikan ramai testimoni yg datang berpuas hati ngan produk ni,tu yg membuat mitzest tertarik untuk mencubanya..



Presentation By Nurul Wahab





Sunday, December 4, 2011

OMBAK RINDU


Malaysia dilanda ombak rindu...Sana sini org duk sebut citer ombak rindu
nak keluar pawagam..Ha, skunk dah keluar pawagam, Fesbuk pula dilanda 
penonton ombak rinduuu...Heeeee...
Ni tak sabar2 nak tgk ni,masa je belum ade,Mr husby bz plak..Klu boleh nak nangis sama2 kan baru touching2 sikit jiwa masing2...hehehehe....Ni mitzest citer sikit sinopsis dari novel k..

SINOPSIS NOVEL OMBAK RINDU

Izzah adalah seorang  gadis yatim piatu yang kematian org tua mereka akibat kemalangan jalan raya.Justeru itu, bapa saudaranya Taha mengambil tugas untuk memelihara Izzah. Iteri Taha tidak senang dengan kehadira Izzah dan menuduh Izzah membawa bencana dalam keluarga.

Pak cik Taha banyak berhutang .Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual anak saudaranya itu kepada seorang tauke kelab malam.Izzah terpaksa mengikut kehendak pak cik saudaranya ituwalaupun dalam hatinya tidak rela.

Di situlah dia telah berkenalan dengan seorang pelanggan yg bernama Hariz. Hariz telah membeli Izzah dengan harga yg mahal dari tauke kelab malam dan membawa dia keluardari neraka jahanam itu. Di atas permintaan Izzah,akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah tetapi dengan syarat, semuanya harus di rahsiakan..

Kehadiran Mila Amilya anak Tan Sri Rashdan ,iaitu model dan pelakon terkenal tanah air menggugat  cinta Izzah yg mula berputik kepada Hariz.Dapatkah Izzah menerima Mila sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yg dibina atas kehadiran org lain?Bagaimanakah tindakan Dato Sufiah setelah mengetahui cerita sebenar??? 

.
.
.
.
Ikuti perkembangan cerita dari novel dan filem yg masih di tayangkan di pawagam!!!!