Followers

Tuesday, January 3, 2012

FIRST DAY PRA-SCHOOL


Mood excited sangat anak dah masuk sekolah,biar pun masih pra tp mitzest memang sangat teruja okey!!!!!!hahahaha..Semalam beli barang2 skola pun mcam mitzest yg nak masuk skola..hee
.
.
.
Malam tadi kami semua tidur awal risau terlajak tidur,jam 9pm rumah dah bergelap,
biasa jam 3am pun si kecik ni xtidur2 teman mama dia tgk tv , so sekarang rutin baru la setiap hari..
So far alhamdulillah semuanya berjalan lancar,selesai je buat sarapan mitzest kejutkan
anak dan siap2kan,mula2 tu memamg payah la juga tapi kena la pandai pujukkan,heeee...
Biasanya syira (my dotter) susah nak makan,tapi pagi2 ni dia bedal hotdog 2 keping wah semangat katanyaaaa.....hee..
.
.
.
Selesai sarapan mitzest dan suami hantar la ke sekolah bersama,alhamdulillah 
syira ni jenis tak takut org so mudah la keje kami..Tapi disebabkan oleh teruja yg teramat sangat dekat sejam la kami perhatikan dari jarak luar skola,mcm2 ragam kami tgk,
sampai naik kesian kami tgk budak2 melalak,menjerit2 dan parents pun mcm berat hati je nak tinggalkan ,tp harus jugak la kan..
.
.
.
Memang kelakar syira 1st day school dia toleh kiri kanan,kejap diri kejap duduk pasal budak2 lain sume lom ready ada yg menangiskan...Bila dah busan mula la dia cari keje,heee
duk sapa budak2 perempuan,tunjuk beg,tunjuk cara pakai *(dah mcm cikgu) hahaha... Adoiyai, sedar tak sedar dah sejam kami berdekak tgk telatah dia...Akhirnya kami pulang dengan gembira dan terujanya...heeeee..xsabar2 nak tunggu dia balik pula :)))

No comments:

Post a Comment