Followers

Wednesday, March 28, 2012

Happy Birthday Nazuha Soleha - 3yeArs

25 March 2012 -
 Happy birthday Nazuha soleha yang ke tiga tahun.. Semuga menjadi anak yg soleh 
taat kepada ibu bapa & menjadi anak yg terbaik..

So on that date me with family dijemput ke majlis hari jadi anak kepada kawan mr.husby di 
jalan ledang, tiram. sukanya dah lama tak pergi majlis2 ni, maklumla anak dah sekolah so masa banyak dihabiskan di rumah je lar...Mber2 ajak keluar pun beribu alasan telah dikeluarkan, so hari ni mmg happy la xde apa pun yg menghalangi..Mr.Husby pun kebetulan xde kerja baru
boleh keluar dengan hati yg tenang!!! Nggeee 


Jangan x tau yea,bila dapat tahu tuan rumah masak laksa johor je , dalam hati rasa bersyukur sangat2 dapat jugak makan...Bukan ape, dah sebulan tekak duk ngidam nak makan laksa johor.

So mmg langkah kanan la hari ni, jgn x tau laksa johor ni dimasak oleh tuan rumah sendiri.
So lagi puas org masak dari beli kat kedaikan.. Contohnya mcm kat bazar2 & pasar malam mmg ade jual tp xsesedap org yg masak tuk tetamu.. So overall me puas hati , sampai nak balik tu, rasa mcm nak mintak tapaw je...hehehe.. tp malu org ramai..haha



Sukanya birthday girl dengan kek mickey mouse tu kan,sampai tak sabar2 dia nak terkam,
dok selet2 fresh krim pakai tgn dia.. Menjerit mama dia tgk..hehehe


Bergambar ngan tuan rumah merangkap mama kepada birthday girl..
*thanks nadya *

No comments:

Post a Comment