Followers

Thursday, March 29, 2012

Tetamu dari batam


(Dr kiri : Mitzest , Winta, Emma , Amoi )

Last night dapat message dari batam, my freind dari batam turun johor. My freind ni kata nak ke Melaka gi berobat, so i thought dia nak berobat mcm santau ke sakit2 ilmu halus la kononya, rupanya me miss comunication kat situ..hehe..

Dia nak hantar mak mertua dia gi berobat kat private medical kat melaka.. Aduiyaaiii , tu yang me pelik xkan nak berobat sampai ke melaka.. Rupanya private hospital daaaa... haha

Ingat weols nak jumpa after dia balik dari melaka,tetapi kebetulan pula my freind amoi whatsApp me, so weols siap2 la jumpa emma (kawan dr batam) yang stay the zone regency hotel.
Ingat nak bawa jenjalan dangabay ke atau sekitar johor bahru rupanya dia dah siap tukar baju tidur, suruh weols naik bilik dia..haha.. Nak ajak makan, dorg dah selesai makan di taison seafood , me decide nak mengopi kat coffeehouse hotel je.. Yeala bukan selalu jumpa kan...hehe


Mitzest & Amoi

No comments:

Post a Comment