Followers

Saturday, April 14, 2012

Cuaca Selepas Kejadian Tsunami



Hari ni je jam menunjukkan pukul 1.30pm tp keadaan gelap seperti nak masuk waktu maghrib,
Subhanallah kuasa tuhankan.. Baru sejam hujan banjir di highway pasir gudang, xberapa sangatla
masih boleh lalu lagi..Mungkin ini efect ekoran dari gempa tsunami beberapa hari lalu.. 

Nak online pun seseram sejuk je, petir dentam dentum,

.
.
Tawakal je la kan...Apa nak buat duduk rumah sorang2 hari ni, anak dekat rumah my mum,
En.Husband pula pergi ambil Van yg baru dibeli untuk dipakai adiknya berniaga kat wakaf che'yeh..
.
.
.
Nak jenjalan pulak no mood la hujan2 camni better lepak rumah je kan,
Now hujan dah pun benti,cantik je suasana lepas hujan kekuningan gitu pemandangan kat luar,
Maklumlah online tepi tingkap sambil menikmati cuaca dan pemandangan kat luar ni..hee

 

No comments:

Post a Comment