Followers

Sunday, April 15, 2012

Jenjalan di hari Ahad


Today jenjalan ngan my bff lysa,
Plan nak ke wedding tp xjadi pula,
So we change plan nak ke taman chempaka,melawat our schoolmate,
Rokiah Hanim..... Happy to see her :)
Dah nak dekat 2 tahun kowt weols x berjumpa, anak dah tiga dah dia...heeee

Sebelum tu me jumpa sue ngeteh jap kat Johor Golf Club,
Sbb me ade suruh dia orderkan kasut kat online,
So me excited nak ambik dulu baru jumpa si kiahh..hehehe


Sangat cantik dan selesa.....
Puas hatilah size pun ngammm !!!! Weee

Lepas sok sek ngan mizs sue sambil melantak cucur ikan bilis,
weols pun minta diri masing2 ade tujuan,
Apalagi trus kami ke KFC beli buah tangan la konon,
bukan ape untuk anak2 kiah, senang mak nak bersok sek anak duduk diam melantak ayam..hahaha

Sampai je rumah kiah dah tunggu kat balkoni,
terjerit2 anak dia dengar sampai bwah.hehee.. Happynya dapat jumpa kawan skolah,
Dh lama x jumpa bykla cerita suka duka rempah ratus semua ada kan...
Banyak yg kami bualkan,sampai xsedar dah maghrib,
Apalagi after maghrib minta diri nak balik...

Sebelom balik tu sempat melecung ke Jalan dhobi lagi..hahaha
Adoiyaiiii, teman cik lysa cari turbannnn....

Then after bersoping baru trus balik.....
Seronok jalan bersantai2 camni, xsemak sangat,
melenggang kangkung je kami hari ni...hehehe..
Hari ni je,bkan selalu..hehehe.. Esuk dah kena amik my princess kat rumah my mum...


No comments:

Post a Comment