Followers

Monday, April 2, 2012

Shopping di Batam

Entry ni bulan lepas punya saje2 hupdate dikala kebusanan ni...
Masa ni me bawa kawan2 jenjalan batam, dah berapa kali dorg duk request nak ke sana..


Muka excited tapi kali ni dapat bot kecik xbest!! hehehe


Sampai2 je weols cuci mata di Megamall
*tgk berlenggang je mitzest datang*


Nagoya hill

1st time me datang naik teksi, tersangatla mahal yea teksi di sana,
Klu kat sini RM6 dorg dah RM18 ,geram je kan,xboley nak buat apa,
sbb harga bahan mentah dorg sangat mahal, Tak caya tgk la rusuhan seluruh indonesia
atas kenaikan BBM (minyak).. 
Kita patut rasa bersyukur ........

Lepas dah penat berjalan seharian weols naik last ferry ke jb.....
W/pun penat tapi semua terserlah wajah puas hatiii..


Datang berlenggang ,balik penuh tangan!!! ni bahagian mitzest shj belom tgk yg lain2*


Happy balik dapat bot besar bley posing atas bot...


Tengok sunset dalam bot....


2 comments:

  1. baru je blk dr batam...rasanya kalau nak shopping baik la pegi tmpt2 lain kt indonesia ni

    ReplyDelete
  2. betul tu, batam ni standard jb jer harga, klu nak murah pergi pasar jodoh tu.. byk pilihan tuk kaum waita lerrr...hehe

    ReplyDelete