Followers

Monday, April 16, 2012

Timeline Remover

Hi,
Mata xboley tidur pulak malam ni,
So, boring2 camni dapat idea pulak nak settlekan masalah fesbuk me tu,
Mitzest tahu mesti ramai yg xsuka timeline yang semak tu kan!!!
Sakit hati dah lama x online bila online tup2 kuar timeline..
Sabar je la kan...

So me google la dapat la teknik yg paling senang,
tp xmampu nak remove dari pandangan freindlist kita..
Cuma kita je tgk fesbuk kita tu normal...
Org lain tetap nampak timeline..
Bolehlah kan dari me tgk serabut otak je..heeee

sila follow step seperti di bawah :

  1. sila clik kat link ni  http://www.timelineremove.com
  2. Pilih browser apa yg uols sedang gunakan.. Tak tahu bukak kamus.. heee
  3. Then after click kat browser install
  4. Refresh or Close then on browser 
  5. Done!!!

2 comments:

  1. x minat timeline ker..
    shark minat sbb ada cover photo kt atas tue..
    cam artis plak rasa:p

    ReplyDelete
  2. Tak, serabut je tgk...hehehehe
    Kejap ke kanan,kejap ke kiri ..haha

    ReplyDelete