Followers

Tuesday, May 15, 2012

Selamat Hari Ibu







Selamat Hari ibu buat semua ibu2 di luar sana...
Dah 2hari lepas baru nak menghupdate blog ku ini..hehe.. Sibuk sesangat nak siapkan project little me..Now Alhamdulillah all settle :)



Mother's day weols celebrate kat rumah my mum kat Bandar Putra kulai.
Bila petang je , ajak my daughter gi hutan bandar putra,bersiar2.. Best sangatt!!!


Kami beli roti mmg nak bg ikan2 kat hutan ni kenyang!!! heeee


Nyamankan, masa ni hutan bandar ni meriah sangat,dgn dendangan lagu2 klasik..
Sekali tgk dah mcm pesta hari keluarga dah.... :)


My princess ngan her Mak ngah 


Sesi bersantai2

2 comments: