Followers

Wednesday, May 30, 2012

TIADA BEKALAN ELEKTRIK



Beginilah ghope seharian berjalan berminyak hbis, dr tgahari keluar ke jusco permas
melayan anak & bertawaf satu jusco 2 pusingan nak menunggu jam 7 baru ada elektrik katanya..
Dah dapat notis pun lupa, ingat 30hb khamis barulah ingatnya nak tidur rumah my mum mlmnya.. 
Rupanya bangun2 tidur berpeluh!!!!!ahahaha, siap fikirla tyme bangun tu, kenapalah tak pernah2 Mr.Husband dengki sangat tutup kipass ni, ingat hati nak panasss,rupanya gangguan bekalan elektrik tu berlaku hari ni..Penat jerk tekan remote aircond berkali2..hahahahahahaha..

So apalagi mandi ler bersiap nak keluar,duk rumah boleh kerass sampai petang..hehehehe..
Siap ngadu ngan cik asben lagi, kejadian bangun tidur tadi (Sah2 la kena bebelkan!)
hehehehee.. Dah dapat notis pun kalut lagi..haiyark.. 

Hari ni mmg luck my princess la seharian bermain kat jusco jerk,
selalu mama dia yg ajak balik tapi hari ni,kejap2 benti main tanya mama nak balik ke???
Alahaiiii, dah busan la tu dr hujung ke hujung kitorg lepak, xsanggup nak balik tyme cuaca 
tgh panas, tp dalam petang sikit hujan... 

Syukur Alhamdulillah, lepas hujan tu kitorg pun balik,
maklumlah lepas hujankan angin sejuk je.... Sampai rumah letak barang duk bersidaila
kat laman luar kami anak beranak.. Balik bosan pulak xde benda nak buat..haha
Then my bestie call ajak teman berbuka puasa, me pun ON je la memandangkan tiada apa
yang nak dibuat di rumah...Jam 6pm masa nak keluar barulah ada balik bekalan
elektrik...Sempat jugak la online sementara menunggu my bestie amik depan rumah...
Thats why la muka di atas tu mcm nak x nak je bersiap....hehehehe

2 comments:

  1. babe.. tq follow me ye?
    salam kenal!

    ReplyDelete
  2. ur welcome dear & Salam kenal dari me juga yea :)

    ReplyDelete