Followers

Saturday, July 21, 2012

Colourfull Cakes

Alhamdulillah, habis sudah detik2 merayakan ulangtahun kelahiran me...

Semalam kuar dengan bestie (Tasha) dia bawakan me Rainbow Cake!!!!!
Ouhh, mmg menarik sangat colour dia..tQ yunk ;)



Balik dari makan2 ngan tasha , bawak balik balance cake berebut adik2 me nak merasa..
dah mcm semut hurung kat gula dah tgk..khahaha

Then tidur bangun plak sahur,
meriah meja makan dengan cake & apam polkadot...

Adik lelaki me balik bawak manisan banyakk sekali,kiriman dari KL!!!
Molek2 sejuk lagi cake dia , mcm fresh je kulit dia.. Masing2 bersemangat je sahur pagi td..

Terima Kasih buat future adik ipar merangkap gf adik me tu..hehehe
Rajin dia buat, byk pulak tu,maknanya dia mmg faham keluarga ni mmg klu bg sikit x cukup..hehehe





yg kat atas ni kek special untuk me!!!!! tq 1000000x 

No comments:

Post a Comment