Followers

Sunday, August 26, 2012

Selamat Hari Raya 2012


Assalamualaikum

Selamat menyambut hari raya aidilfitri..

Agak kelewatan menghupdate blog ku ini kan,hhahaaa.. Sebenarnya dah nk dihupdatekan,
tp dah siap2 mengkarang dan mengupload , datang pula tangan gatal si princess ni duk pangkah
habis masa tgh loading.. Gara2 tinggalkan sekejap ke dapur, Balik semula dah terpacak dia duk 
landing2 manja main game.. Khahaa
Maunya x anginnn di hari raya...hehehehehehhee

Apapun raya tahun ni dapat beraya bersama keluarga tercinta..
Serba pink uOlsss...hehe

Sepatutnya seperti dirancang tahun ni balik kelantan tetapi terpaksa ditunda ke raya haji,Insyaallah..
Terdapat kekerjaan yg berlambak pulak di ofis En. Somi.. Alhamdulillah dapat ler beraya
bersama siblings & parents ku... Love!!







Bersama ibu tercinta 









Orang sibuk makan ketupat , dia sibuk main game xnak makan.. hee







Bersama suami tercinta





Tahun ni pecah rekod xde adegan tangis menangis.. Cuma ada drama kasih sayang jerp..hehehehe



Sesi bg duit raya, tahun ni rezeki adik lelaki murah dia bg note besar!!! jyeahh



Sesi kuar beraya ke kota tinggi..  Berkonvoi yerp!!

1 comment:

  1. Salam kenal azie, suka tgk gambar2 ni terasa suasana ceria tu, Selamat Hari Raya. Jemput raya ke blog saya http://anisvitashop.blogspot.com/
    InsyaAllah nnt saya dtg sini bertandang lagi.

    ReplyDelete