Followers

Tuesday, September 18, 2012

Bunga Qaseh Zehra

Salam,
Pejam celik dah berakhir syawal,
cepatnya masa berlalu ..

Me pun dah lama xhupdatekan blog ni,
bz dgn urusan keluarga , biznes & Qaseh..

Raya tahun ni x byk gambar nak dipostkan,
biasalah 2minggu raya bersama family,klu last year bersama kengkawan
meriah sakan beraya..heheee

So tahun ni byk habiskan masa bersama family,
kengkawan pun dah hujung2 raya baru beraya bersama2..

"Bunga Qaseh Zehra"

Siapa tu????
Adik??Anak?? Cucu???hahahhaaa
kerlas jauh sangat ke cucunya..

Cukuplah dah ada cucu sorg Edzly ...

Bunga Qaseh Zehra, anak sulong kepada my bestfreind,
Nurul Quayyimah & merupakan anak angkat me yg me jaga sekarang..
Maklumlah laki bini berkerja, jd diorg minta tolong tuk jagakan Qaseh...

Qaseh masih menyusu badan sbb tu my freind x hantar bg her mum jaga..
NunNnnnn... Kat felda Lock heng tu, jauhkannn..hehe

Happy dapat jaga Qaseh,hari2 jumpa except weekend la..


Ni Qaseh masa 1st day me jaga..
Baru masuk rumah mama azie dia senyum dalam tidur..he3

Now pejam celik dah masuk 3minggu jaga..Alhamdulillah,
Happy sangat2 teringin nak tambah anak next year Insyaallah,
klu ada rezeki.. Tp habislah pogram ke Europe (2014) klu dah ada baby..hehehe

No comments:

Post a Comment