Followers

Wednesday, September 19, 2012

Cuti - cuti September

5 days to go!!!
dah lama xholiday.
Tapi dapat holiday kejap je..huhu

Lagipun masa beli tu pun dah nak hujung2 hbis promo so
banyak dah hbisla kan waktu2 bestnya..
Terutama weekend,dapat pergi pun time weekdays sian
my adik balik bercuti trus gi keje...hehee

Yeah destinasi kita ke BANGKOK!!!!!

Tujuan desinasi adalah shop till drop!
haAhahaaa

Akan ada trip kedua bersama siblings yg lain..
sbb diorg xdpt cuti time weekdays,so trip ni fokus tempat shopping shj.
tempat yg lain2 tunggu next trip.. hee

Me akan pergi dgn adik lelaki ke empat ngan girlfreind dia,
kebetulan dia pun cuti sem so amik la peluang ni tuk bersoping.
kat jb pun me dh lama xkuar bersoping 
& mengopi ngan kengkawan... Biasalah byk homewerk nak
kuar pun agak kemalasan...hehehehe

weOls pergi bertiga jerp dan akan stay di area pratunam!!!

So nantikan next entry pasal BANGKOK..


No comments:

Post a Comment