Followers

Sunday, September 23, 2012

H & M Opening



Dah alang2 ke KL,
langkah kanan pula H&M dah opening apa lg,
bersoping sakan la kami..

Selesai wedding hajar,
terus ke time sQuare sampai sesat ke cheras jap..hehe
Dah memborong di time square xpenat lg si sue & lisa ni ajak plak
gi sg.wang,kaki me dah start gak la sengal2 tp tetap gagahkan jugakk..

Parking sg.wang mmg xbley masuk,
sbb ramai sangat pemandu berhemah lg budiman amik jalan kami..
Last2 weols park kat Low Yat menapaklah bersama...

Tak banyak kami soping kat sg.wang
sbb dh byk memboron kat time square kan..

Weols keluar ke lot 10,
konon nak sebeyh ZARA tp ;ain plak kami nampak..

H&M dah ada kt KL hokey!!!
Slalu buy kat singapore jerp tp lately dah jarang masuk singapore..

Beratur ber-ela2 jugaklah nak masukkan..hehee..
Bila masuk jerp mata dah rambang, kiri kanan,
depan belakang sampai nak juling dah mata... Tgk org full betull..

Heaven jugaklah kami bersoping tanpa anak2..
Selalu asyik terbantut jerp..hahaa.. Dapat jugakla,
barang2 anak lepaskan rindu..hehehee



1 comment:

  1. bestnya .. ieja baru plan nak pergi this weekday .. kalau weekend mesti ramai kan?

    ReplyDelete