Followers

Thursday, March 29, 2012

Tetamu dari batam


(Dr kiri : Mitzest , Winta, Emma , Amoi )

Last night dapat message dari batam, my freind dari batam turun johor. My freind ni kata nak ke Melaka gi berobat, so i thought dia nak berobat mcm santau ke sakit2 ilmu halus la kononya, rupanya me miss comunication kat situ..hehe..

Dia nak hantar mak mertua dia gi berobat kat private medical kat melaka.. Aduiyaaiii , tu yang me pelik xkan nak berobat sampai ke melaka.. Rupanya private hospital daaaa... haha

Ingat weols nak jumpa after dia balik dari melaka,tetapi kebetulan pula my freind amoi whatsApp me, so weols siap2 la jumpa emma (kawan dr batam) yang stay the zone regency hotel.
Ingat nak bawa jenjalan dangabay ke atau sekitar johor bahru rupanya dia dah siap tukar baju tidur, suruh weols naik bilik dia..haha.. Nak ajak makan, dorg dah selesai makan di taison seafood , me decide nak mengopi kat coffeehouse hotel je.. Yeala bukan selalu jumpa kan...hehe


Mitzest & Amoi

Wednesday, March 28, 2012

Happy Birthday Nazuha Soleha - 3yeArs

25 March 2012 -
 Happy birthday Nazuha soleha yang ke tiga tahun.. Semuga menjadi anak yg soleh 
taat kepada ibu bapa & menjadi anak yg terbaik..

So on that date me with family dijemput ke majlis hari jadi anak kepada kawan mr.husby di 
jalan ledang, tiram. sukanya dah lama tak pergi majlis2 ni, maklumla anak dah sekolah so masa banyak dihabiskan di rumah je lar...Mber2 ajak keluar pun beribu alasan telah dikeluarkan, so hari ni mmg happy la xde apa pun yg menghalangi..Mr.Husby pun kebetulan xde kerja baru
boleh keluar dengan hati yg tenang!!! Nggeee 


Jangan x tau yea,bila dapat tahu tuan rumah masak laksa johor je , dalam hati rasa bersyukur sangat2 dapat jugak makan...Bukan ape, dah sebulan tekak duk ngidam nak makan laksa johor.

So mmg langkah kanan la hari ni, jgn x tau laksa johor ni dimasak oleh tuan rumah sendiri.
So lagi puas org masak dari beli kat kedaikan.. Contohnya mcm kat bazar2 & pasar malam mmg ade jual tp xsesedap org yg masak tuk tetamu.. So overall me puas hati , sampai nak balik tu, rasa mcm nak mintak tapaw je...hehehe.. tp malu org ramai..haha



Sukanya birthday girl dengan kek mickey mouse tu kan,sampai tak sabar2 dia nak terkam,
dok selet2 fresh krim pakai tgn dia.. Menjerit mama dia tgk..hehehe


Bergambar ngan tuan rumah merangkap mama kepada birthday girl..
*thanks nadya *

Tuesday, March 27, 2012

Tutorial hijab

Mey sini tgk me nak share cara2 pemakaian hijab style,mcm2 ade :)






Air Asia Sale!!!




Air Asia sale selalu dinanti2kan tetapi bermula tahun ni me xdapatla 
nak berjalan sangatkannn... # Anak Dah Sekolah!!!

So mak budak pun kenalah ikut rutin anak yea...Huarghhh!!! Tuh la, nak buat camne eak, anak dah besar, pejam celik je kot...hahahahaa

So target this year PENANG - VIETNAM - BANGKOK Insyallah klu diizinkan pasti tercapai,
masa muda ni la kita nak berjalankan,explore mana yg patut tetapi ikut kemampuan lerr...
Muda pun xmuda sangat le me ni dah nak masuk ambang 30an..Gulp! :)

Hari ni dari start countdown sampai la jam 5.19am me x tidur2 lagi ,cuci mata je kat Air Asia ni..
Klu tidur risau terlajak pulak jam 6am nak kejutkan anak sekolah so overnight je la..hehehe

Wednesday, March 7, 2012

Wedding My Girlfreind

03 March 2012
Sah bergelar seorang isteri lagi kawan mitzest ni, Alhamdulillah semua berjalan lancar
dalam kesederhanaan..Pengantin nmpak sangat cantik..



 Majlis Akad Nikah sedang berlangsung

Mai & Sue * Lepas ni turn sue pula yea :)





Terdiri daripada sahabat2 yg terdekat

Semuga Perkahwinan bahagia ke akhir hayat dan dikurniakan anak2 yg soleh ....