Followers

Saturday, July 21, 2012

Colourfull Cakes

Alhamdulillah, habis sudah detik2 merayakan ulangtahun kelahiran me...

Semalam kuar dengan bestie (Tasha) dia bawakan me Rainbow Cake!!!!!
Ouhh, mmg menarik sangat colour dia..tQ yunk ;)



Balik dari makan2 ngan tasha , bawak balik balance cake berebut adik2 me nak merasa..
dah mcm semut hurung kat gula dah tgk..khahaha

Then tidur bangun plak sahur,
meriah meja makan dengan cake & apam polkadot...

Adik lelaki me balik bawak manisan banyakk sekali,kiriman dari KL!!!
Molek2 sejuk lagi cake dia , mcm fresh je kulit dia.. Masing2 bersemangat je sahur pagi td..

Terima Kasih buat future adik ipar merangkap gf adik me tu..hehehe
Rajin dia buat, byk pulak tu,maknanya dia mmg faham keluarga ni mmg klu bg sikit x cukup..hehehe





yg kat atas ni kek special untuk me!!!!! tq 1000000x 

Thursday, July 19, 2012

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan



Menghijabkan diri adalah perkara yg meudah dilakukan
tp menghijabkan hati begitu sukar..

Kita tak mudah lari dari melakukan kesilapan baik dari segi apa pun...

Oleh itu saya ingin menyusun sepuluh jari mengucapkan jutaan ampun dan maaf
sekiranya ada terkasar bahasa atau menyinggung perasaan secara tidak sengaja dan 
selamat menyambut bulan ramadhan yg bakali tiba......

Having fun with my Bestie




Walaupun plan last minute jadi juga kuar walaupun sekejap tp memuaskan... hehehehe

Sunday, July 15, 2012

Hi - Tea @ Mutiara Hotel


















Hi-Tea a.k.a reunion kawan2 zaman remaja, ni pun ramai yg xde termasuk my GF..
So hati dah jadi sedih dia tak dapat datang mula la no mood,hahaha (**Majuk**)

Time ni table weols agak menonjol ketika itu, mana yg gelak ketawa riuhnya lagi, biasalah
org perempuankan..Org sibuk bergambar me sibuk berBBM sibuk ping my GF yg buat me
patah hati...khahahaha

Friday, July 6, 2012

JALAN SANA SINI

Lately ni mitzes xsempat nak menghupdatekan blog yg dah sunyi ni...hehehe
Dah nak raya kan, so banyak order dari online Alhamdulillah silalah add facebook me k ..







Gambar kat atas waktu keluar berbuka puasa semalam... 






Masa datang melawat my freind baru lepas bersalin,tp xdpat ambil gambar dia pasal
xberhijabkan..hehehehe