Followers

Sunday, August 26, 2012

Selamat Hari Raya 2012


Assalamualaikum

Selamat menyambut hari raya aidilfitri..

Agak kelewatan menghupdate blog ku ini kan,hhahaaa.. Sebenarnya dah nk dihupdatekan,
tp dah siap2 mengkarang dan mengupload , datang pula tangan gatal si princess ni duk pangkah
habis masa tgh loading.. Gara2 tinggalkan sekejap ke dapur, Balik semula dah terpacak dia duk 
landing2 manja main game.. Khahaa
Maunya x anginnn di hari raya...hehehehehehhee

Apapun raya tahun ni dapat beraya bersama keluarga tercinta..
Serba pink uOlsss...hehe

Sepatutnya seperti dirancang tahun ni balik kelantan tetapi terpaksa ditunda ke raya haji,Insyaallah..
Terdapat kekerjaan yg berlambak pulak di ofis En. Somi.. Alhamdulillah dapat ler beraya
bersama siblings & parents ku... Love!!







Bersama ibu tercinta 









Orang sibuk makan ketupat , dia sibuk main game xnak makan.. hee







Bersama suami tercinta





Tahun ni pecah rekod xde adegan tangis menangis.. Cuma ada drama kasih sayang jerp..hehehehe



Sesi bg duit raya, tahun ni rezeki adik lelaki murah dia bg note besar!!! jyeahh



Sesi kuar beraya ke kota tinggi..  Berkonvoi yerp!!

Saturday, August 4, 2012

Iftar bersama family





Iftar a.k.a Ulangtahun Abah...

Alhamdulillah bulan yg mulia ni me bawa family berbuka diluar,
plan asalnya nak celebrate bufday abah di rumah, tp kebetulan minggu tu ada 
rezeki lebih hasil dr butik marjorie zaraa, dapatlah bawa diorg makan luar..
Tak bestnya cik hasben xdpt dtg last minute ada kerja di kulai,
baru nak belanja cik hasben dgn hasil  titik peluh me..

Kami pulang dengan rasa kenyang dan gumbira anak beranak..hehehehe

















Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim



Alhamdulillah selesai majlis bersama anak2 yatim..Me bersyukur dapat peluang berkongsi
kegembiraan bersama anak2 yatim.. 

Jika diberi lagi kesempatan mcm ni Insyaallah pasti me ikut serta  dan dgn pogram2
beginilah kita dpt menolong apa yg termampu,Alhamdulillah dgn rezeki di bulan yg penuh 
barokah ini ,me kongsikan bersama anak2 yatim..