Followers

Friday, December 21, 2012

Oh!! Disemberr

Salam,
Lamanya tak hupdate blog i sampaikan terlupa ada blog...
Terukla tukan..hehehe

Now dah masuk disember dan nak berakhir sudah,sweet memories 2012..
Banyak perubahan dalam kehidupan dan kebaikan yg datang, pejam celik
dah setahun berhijab,Alhamdulillah....

Hidup pun semakin tenang tak serabut mcm dulu, nak keluar 
ke sana kemari,majlis sana sini, sekarang??? majlis org kahwen2 jelah dapat pergi..
hahahahhaaa

Azam tahun depan uOls?????

1.nak kawen??
2.nak tunang???
3. nak dapat baby???

Me belum buat azam untuk tahun 2013 yg bakal tiba ni..Tapi....
Sure2 la azam nak berusaha tambah anak tu tiap2 tahun mesti ada..hehe
masih belum ada rezeki kami lagi nampaknya..Insyaallah mana tahu 2013
memberi seribu makna buat kami,Insyaallah...

Kejap lagi dah nak bersiap ke wedding kawan sekolah,
Puan monarifa,dah puan dah sorg lagi...

Tahniah selamat diijabkabulkan semalam...