Followers

Sunday, January 20, 2013

Kenduri Kahwen sana sini

Alhamdulillah,

Ucapan tahniah buat fit & bestie abea kerana sudah pun bergelar isteri kepada orang2 yang mereka cintai. ***Eyh bunyi skema jiwang plak rasa.hee Seronok sangat tengok kawan yang dari zaman remaja berakhir zaman bujang dengan jejaka idaman mereka,ibarat me ngan cik somi la al~kisahnya.. Apa pun tahniah tuk uols k ;)

Bila ada majlis kenduri dan event bagai barulah dapat jumpa each other. Gelak sakan dan happy bagailah kalau berkumpul belum semua yang datang boleh runtuh umah atau dewan dibuatnya.hahahaa Walau jarang jumpa, jauh dan sibuk itu semua bukan penghalang untuk melupakan semua kenangan zaman remaja bersama.. I love uOlsss

2 comments:

  1. maaf la salah tempat komen yer... i baca ur post pasal jakarta-bandung and hope that u can help me with more info... btw thanks for the useful info & phone number pak-pak supir tu... just nak tanya, kita kena call awal ker or dah sampai sana baru arrange dgn pak supir tu? i g jakarta jun nih and will arrive there around 5pm... sempat ke kalau nak terus g bandung? kalau tak nyusahkan pls reply me at baby_sufi@yahoo.com
    TQ bunch!

    ReplyDelete
  2. U kena buat confirmation ngan pak supir tu dulu sama ada free atau tidak,at least seminggu sebelum bertolak then 2hari atau sehari sebelum bertolak,
    call lagi beritahu dia jam berapa bertolak dari malaysia dan dijangka tiba ke jakarta sbb pak supir jakarta ni akan standby sejam atau dua jam di airport.
    Klu sampai petang boleh direct ke bandung pun xpe menaiki train dari gambir.. Klu nak menggunankan pak supir ni ke bandung boleh tanya sendiri pada dia..
    Masa kami pergi tu sampai pagi lagi jd terus bertolak ke bandung dan jalan2 sampai ke malam,then dia charge 900,000rupiah.. kemudian dia terus direct balik jakarta..

    # harap dapat membantu

    ReplyDelete