Followers

Thursday, January 24, 2013

SAYAM STULANG

Salam maulidur rasul buat semua muslim...

Alhamdulillah,kita patut bersyukur dan saling berganding bahu untuk Menyatukan umat islam..Jgn kerana politik umat islam berpecah belah..
Marilah kita berselawat ke atas Nabi sanjungan kita nabi Muhammad..

Hari ini cik hubby xbuzy,banyakkan masa bersama burung2 kesayangan dia je siap mandi bagai burung dia tuh..hehehe Anak pulak pagi2 my mum dah kidnap sampai sabtu baru boleh amik,siap ada hari tu klu nak amik..hahaa cucu pertama biasalah dah ada kedua nanti yg keciklah pulakkan. Melihat me terperap je dalam bilik layan tv and online tetibe cik hubby ajak kuar makan,wah memahami betuk me kebusanan.. Tgk jam sempatlah klu kuar kol 6pm tu maghrib dah ada Kat rumah...

Kami makan kat sayam,selain nasi kerabu yg sedap dpt jumpa setahun sekali je kat bazar ramadhan permas,cik hubby klu nak makan nasi kerabu dia mai makan kat sayam stulang lerr.. Boleh tahan sedap terubat lah rindu kat nasi kerabu...hahhaha Makanan wajib klu datang makan, sup perot, nasi kerabu , laksam dan somtam.. Peberettttt ..ngee

No comments:

Post a Comment