Followers

Sunday, January 13, 2013

Sepetang di hari sabtu

Salam,
Kali pertama update blog menggunakan samsung yg baru diinstal dr android so sesaja nak mencubalah kemudahan di hujung jari ni..hehehe
So hari sabtu minggu ni tiada aktiviti apa2 melainkan melawat baby2 yg baru melihat dunia,bukan apa hajat nak melawat masa ibu beranak belum berkesempatan jadi bila masing2 semua free sekali jalan sampai ke kulai. Bermula dari runah zana yg menghidangkan nasi khao mok dimasak khas dari makciknya dari thailand, langkah kanan lah sbb me punya favourite tuuuu dan bkan senang nak dpt melainkan ada sedara mara dari thailand je kann.. Lepas makan weols beransur ke kulai xsempat nak snap2 pic ngan zana ngan anaknya sbb kesibukan zana melayan tetamu2..


Perjalanan Ke kulai mengambil masa sejam lebih kerana kesesakan lalu lintas,biasalah hari sabtu jalan sesak di pekan kulai,sambil berhenti di traffic light sambil meninjau pekan kulai banyak perubahan yang berlaku dan tak lama lagi jusco pun ada kat kulai ni.. Cepat betul pembangunan di kulai sejak adanya legoland di johor ni kan.. Tiba je rumah my freind azinawati weols disambut dengan keseronokan dan kekepohannya,maklumlah jarang jumpa dan bila jumpa naik runtuh atap rumah dibuatnya dengan gelak sakan..hahahaa

 Lepas berchitchat sakan di rumah baby kulai weols bercadang untuk singgah JPO ,dah alang2 dekat sini kan haruslah menyinggah. Rumah my mum pun kat kulai tp weekend je balik sbb masih ramai yg bkerja dia bandar jb so masih stay kat jb lagi sabtu dan ahad balik berehat di kulai ,jauh.dari hiruk pikuk kota.. Weols sampai di JPO dalam kol 8pm sbb hujan kan so kami keluar rumah selepas hujan berhenti sbb bawa anak2 so pergerakkan terbatas,sampai sana pun kejap je soping sepantas kilat then balik..hehe
Tu pun masing2 dah terpancar muka letih 20sen sorg..hahaha.. Apapun puas hati dapat soping barang2 my doter..hehehe


No comments:

Post a Comment