Followers

Tuesday, July 16, 2013

AIR ASIA SALE DATANG LAGIIIII

HoMaiiiiii, perot dok boyot lagi dah gatal tangan dok booking next yearnya trip... Walaupun BB(blackberry) ku tersadai dalam laci tapi airasia sangat licik dengan mengeluarkan promosinya di televisyen ** Dah hari2 dok online takkan tak menyinggah ekkk!!

Selalu segala notification semua kuar kat hp BB yg selalu bz,termasuklah sale2 dari airasia. Setelah sekian lama dgn tenang tak dengar ape2 bunyi datang dr BB yg tertimbus dalam laci tu, eyyyyhhhhhh dia kuar tv plak...hahahahaa  #TERGUGAT mak nak jalannn dikkkk...

Nak tahu ke mana?????? .....................................................................................

Ke hong kong katanya, al-kisah ntah macam mana kuar rancangan ape tah kat tv pasal hongkong disneyland, cakaplah ngan anak nanti kita pergi yerp. Tuptup selang xsampai seminggu kot dah airasia sale dan dengan tak tahannya tangan ni menyinggah ke laman kemerahan AIRASIA.




TOTAL  : RM288.21

Superb murahhhhhhkann mana mak tak tergoda nak. So my adik yg bookan tuk weols anak beranak, ajak jugaklah si suami tapi seperti biasakk ada je alasan dia, lamalah,malaslah,kejelah.. #Sabojela ntah bilalah nak angkut sang suami ni naik aeroplane asyik bini dia jerp berjalan sakan kan,nak jugaklah berkepit holiday ngan suami.. haiss Takpe mb one lucky dayyy :)

So lepas ni sementara nak tunggu terberanak ni kena buat itinerary siap2, lagipun nampak mcm byak masa lagi nak buat researchkan tapi klu dah lepas bersalin tu mmg takdenya la masa nk research bagai ni.. Fokus on baby jerp lah... Ni dengar2 adik perempuan me @ anak kelima mau kahwen awal dari tarikh sepatutnya, semakin sibuklah dibuatnya... Ngeee

No comments:

Post a Comment