Followers

Sunday, July 21, 2013

ELKEN

Uolssssss, pernah dengar pasal elken x??? Hah ni nak story mory tentang seorang rakan me yg dah berjaya sehingga dapat tabung kereta now mengejar tabung rumah pulak katanya yang baru nk masuk setahun dalam kerjaya elken ni.. My fwen ayu ni mcm me gak fulltime housewife muda lg tu xsilap baru 24 tahun kot,masa memula penceburan dia dalam dunia elken ni adalah jugak pelawa me tapi me mmg jenis terus terang me kurang berminat dalam MLM ni sbb me bukanlah jenis yg peramah sakan dan bergaul selepas anak nak membesar ni.Lagipun me suka fokus pada minat me berniaga pakaian secara online,Ingat yea **Minat**hehehee mb me bukanlah jenis yg suke mencari duit tambahan tp cukup sekadar keperluan dan seadanya dh cukup memadai bg me lah.. Klu org lain mesti nak cari duit lebih ye dop..

Bagi yang ingin mencari duit tambahan ni me nak share lah yea,sbb dah ramai mber me yg sertai selepas tgk kejayaan ayu ni. Selepas beberapa bulan menjinakkn diri dlm elken mmg nampaklah perkembangan dia dlm fb mmg aktif post dgn aktiviti2 elken ni.Baru2 ni dia baru balik dari percutian tajaan elken ke china dgr2 pangkat dia dh besar jugaklah byk manager di bawah sehingga berjaya mendapatkan tabung kereta and now seorang fulltime housewife muda lg kot berjaya keluarkan HONDA ACCORD hasil usaha dia dalam elken dan pendapatan bulanan pun boleh tahanlah dengar khabarnya..Memang nampak perubahan besar dalam dunia elken sbb tu me berani nak share untuk org2 luar yang ingin menambahkan pendapatan boleh cuba dalam dunia elken ni..




See??? muda lagikan, nak seribu daya dengan usaha pasti berjaya.



Ni lagi 2 orang my freind SUE&NURUL dah mengikut jejak langkah. Gambar yg di atas my freind Nurul yang sebelum ni bekerja di RHB pun baru meletakkan jawatan besar dia hanya untuk fokuskan diri dalam dunia elken sbb dalam elken tak terikat dengan masa seperti kita makan gaji dengan orang..Boleh nampak x??? Elken membuka byk peluang untuk org yg ingin menambahkan pendapatan dan byk membantu fulltime housewife di Malaysia ni..

No comments:

Post a Comment