Followers

Thursday, July 25, 2013

IFTAR WIF BFF @ LC CATERING JB

Alhamdulillah dengan kesihatan yang membaik,dapat juga jumpa dengan sahabat2 baik dan berbuka puasa bersama..Semenjak balik dari umrah mmg dah tak duduk2 ngopi ngan member2 atas faktor alahan morning sickness yang teruk..Lpas trimester pertama terus terbiasa duduk rumah pulak dan teramatlah malas nak keluar..hehehe Berbeza dengan me yg dulu yerp pantang org pelawa kaki punggung dah panas nak keluar but now dah berbeza sungguh mungkin faktor usia??? atau terasa diri dah tua walaupun belum lagi mejangkau 30-an..hahahaa

Apapun me happy hari ni dapat jumpa bestie-bestie sekalian.Bila dah bersua muka mmg tak sah pecah perut dan menggamatkan suasana tak kira di mana shj,dengan anak2 nya lagi..haha macam2 gelagat, baik mak2 dgn anak2 sekali..hahaha

Tahun ni mmg musim mengawan kot mmg ramai mber2 yang bunting tahun ni.. weols antaranya yerp..hehee


Paling kiri (SUE) nak masuk tiga org dah anak,kandungan dlm perut baru masuk 4bulan tp comel je belum nmpak lagi.. Yang tengah tu (EMY) mengandung anak pertama  berseri2 muka dialahh suka tgk.. Yang kanan tu (ME) laaa..hahaha baru nak masuk anak kedua tp badan dah rasa tua sangat berbeza sungguh ngan my freind SUE walaupun anak nak masuk 3 sangat aktif oke...Adakah akibat tak jaga pantang masa anak pertama dan tak makan jamu??? inilah mendapat akibat katanya.. heee


Meriah kalau masing2 dah berjumpa, ni pun cepat pancit sebab kekenyangan.Pada yang nak info tentang LC catering http://lc-catering.com/v2/  boleh hubungi 07-3357355 untuk booking dulu yea.. sebab terlalu lah ramaiiiiiiiiii..okelah every year mmg tak dapat nak jamah sume jenis makanan sbb banyak jenis yg tersedia.. Untuk dewasa dikenakan bayaran sebanyak RM42 dan kanak2 berumur 6tahun - 12tahun RM25..




Hah macam anak dara lagi je diorg ni ekkk.. Yang sebelah kiri berbaju pink tu (YAN) anak dah 7 tahun oke,tapi mak dia bergetah macam anak dara uolsss dan sebelah kanan (SHASHA) orangnya lagilah kecik molek, anak dah 2 orang keyh!Dulu selalu sound dia kalau bwak kereta dia yg estima tu dah macam budak sekolah memandu kereta..hahaha comel jerp & klu berjalan dengan anak2 dia dah mcm kakak ngan adik2 je nampaknya.. ngeee



Bertudung pink tu (AMOI) baru ada anak lelaki  sorang comel dah pandai jalan pun..Lamakan xjumpa last update blog pasal jenjalan kat JPO xsilap..yang kanan hujung sekali bertudung oren tu (LISA) satu2nya mber weols yang bujangan.Calon ada tapi belum bersedia lagi ..hehehe


Mereka inilah kawan susah senang bersama,walaupun keadaan sekarang jarang bertemu mereka tetap di hati.. Dari remaja sehingga beranak pinak bersama selamanya...Insya Allah.. Lepas ni turn anak2 pulak mesra bersama.. hehehehe

No comments:

Post a Comment