Followers

Thursday, July 4, 2013

SEPI SEORANG BLOGGER>>

Assalamualaikum,
Berbulan2 dah tak update blog erk lepas balik umrah dapat pulak berita yg menggembirakan..

 JENG

JENG

JENG
.
.
.
Hehehehehehehe

Alhamdulillah selepas pulang dari mengerjakan umrah bersama keluarga, me disahkan pregnant.
Percaya atau idok je masa tu, menjerit jugaklah dalam toilet masa buat urine test kat mekkah then
test lagi kt JB..

Apa pun dengan izin ALLAH.Ku bersukur

Selepas dapat berita yg menggembirakan terus mitzes menyepikan diri dari dunia luar,
tak seperti selalunya Fb tu aktif jerp ada je aktiviti bersama kawan merayap bagai tp mengandung kali ini,
agak berbeza cepat emosi lagi2 tak boleh dekat ngan suami #Puloks kan..hahaha

Ragam orang mengandung mmg camni, masa anak pertama nak melekat je ngan suami,
Sampai suami gi kerja pun ikut sanggup tidur kat sofa tempat kerja hubby sampai balik kerja!!!

Kenangan #WanitaHamil saat2 mcm ni hanya 9bulan shj yea.
Lepas beranak pasti kita rindukan perot boyot kita ni. ahaks...........

Boyot2 gak dapatlah juga habiskan booking airasia 2 trip.
Jakarta & Bangkok,Alhamdulillah walaupun kali pertama berjalan dalam keadaan berbadan
dua semuanya baik2 shj...Nasib lah haiii booking sampai bulan mei shj klu idokkk
Rugii weyhhh mber2 pun mesti boring jer klu dah plan x gi kan..hahaha

Trip holiday je lah dapat spend ngan kengakwan 100%!!
Balik JB me terperap kat umah balik..hahahaha Sampai ramai yg xtau me tgh pregnant.
Tak berjalan mana org nak tahu ek,FB pun kurang hupdate nyaa..

Lepas trip2 yg membzkan terjebak plak ngan game #CandyCrush.
Thats whylah blog dipinggirkan.. #Sedeyh!!
So today sbb byk masa free xde homewerk nak buat baru ada mood nak menghupdatekan
diri kat blogger ni..Maaflah xde pic untuk trip sebelum2nya.Lagipun tempat2
yang dah pernah di update sebelum ni cuma bawak org berlainan jer dah macam tourist guide 
plak kita ni..hahaha..

No comments:

Post a Comment