Followers

Tuesday, September 10, 2013

DEBARAN

Alhamdulillah, pejam celik raya pun habis sudah.. Dari xnak beraya jadi beraya sakan plak bawak perut ni kehulu hilir walaupun xberbaju raya..hehehee Kengkawan bising me asyik terperap kt rumah jerp jadi sedapkan hati mereka ikut jelah.. Kasi buka jalan bg senang beranak kaatanya.. Ngeee

So far persiapan baby sudah pun dibeli walaupun last minit tapi me beli warna2 yg selamatlah sbb dh lewat sgt klu nak scankan..Mana x nya asyik nk scan doc suh bg sihat dulu ,bila dh sihat xde masa plak nk gi scan , so SUPRISEeeeeeee!!

Debaran menghitung minggu makin terasa, xpernah rasa masa berlalu dengan cepat sgt.. Duduk rumah mengandung kali ni mmg cepat betul masa berputar,tup2 nak bersalin sudah.. *** apalahhh mak buyong merepek malam2 ni ek..hahaha Ni merepek gara2 kebuluran tunggu mr.suami tapawkan makan..huahuahua

Walaupun nak masuk anak kedua, hati masih resah dn gelisah. Lain anak lain cara ye dok.. Risau sbb ngandung kali ni alahan teruk sampailah penghujung ramadhan..Masa check up raya keempat HB menunjukkan kenaikan yg mendadak,rasa nk menjerit kegembiraan la jugak dlm tu. Alhamdulillah kesihatan pun makin menunjukkan peningkatan cuma lutut dn badan belakang je bisaa masih menyegat.. Apa pun masih menghabiskan masa2 terindah merasai kenikmatan kehamilan ini. Bukan selalu dpt rasa 9bulan tu pun rasa cepat berlalu.Jadi manfaatkan masa tuk bermanja2 ngan boyot ni..hehehe Okelah tulis punya tulis makanan pun dh sampai,xtau bila nak update lg ni..ngee

No comments:

Post a Comment