Followers

Tuesday, February 12, 2013

Persediaan Terakhir Umrah

Alhamdulillah dapat juga panggilan ke rumah Allah... Semua barang sudah pun siap dipacking tinggal nak ke giant beli barang2 keperluan sahaja..

Persediaan diri sudah pun dibuat dua bulan awal kecuali fizikal shj.. Ingatkan dapat lah jogging atau gi taman mana2 tapi suami tiada masa untuk membawa me pergi jogging.. Apapun me doakan semuga dipermudahkan segala urusan di sana dan kali ini juga, buat pertama kalinya berpisah dengan anak kesayangan selama 2minggu.... Ouh. Mudah2an dia dapat menyesuaikan dirinya begitu juga dengan me.. Insyaallah semuanya akan berjalam lancar..

Apapun anak tak boleh hantar maknya sebab risau akan mengalirkan air matanya dan melalak bila nampak Nenek , Atok , Mak ngah , Aunty dan mak su kesayangannya pun ikut mama dia..

Monday, February 4, 2013

BANGKOK JAN 2013

Tiada apa yang menarik pun trip kali kedua ni selain menrestock barang2 meniaga.
Lagipun trip kali ni too rushing la sbb kena entertain sorg lg member baru nak menjinakkan diri
dalam perniagaan online ni.. 







Ni adalah kali pertama menjejakkan diri di DON MEUNG airport.
Tidak sesibuk dan tidak juga menarik jika nak dibandingkan dengan airport Suvarnhabhumi.

Walaupun xsebest suvarnabhumi tapi selesa lagi kat sini kowt!
Mudah segala urusan imigresen dan laluan ke boarding pun tak sejauh 
suvarnhabhumi..




Jom jalan- jalan cuci mata




























Selesai perjalanan memborong di bangkok..hehehee
*** Mood Malas amat nak update blog..