Followers

Thursday, February 27, 2014

Air Asia Oh Air Asia

Hah kenapa pulak dengan tajuk tu ek..
Takde kena mengena pun dengan krew2 airasia..hii
Cuma bila melibatkan airasia ni,mestilah salekan!

Again Free Seat sale, awal2 tahun dah buat free Seat sale.
Betul2 menguji keimanan lahhh..
Tahun ni punya trip belum fly lagi dh bukak tuk next year.. Awal sangat kome ni taw..
Cuci2 mata apa yg best sale ni bykkk tp tahun ni start bulan 10 hingga april 2015 ,
yang menarik cumalah vietnam & Korea.

Tahun ni mmg terlalu padat sgt jadual..
Haa macam retis gitu,hehe
Mana nk tgk online bussiness lagi,anak , kedai makan & trip2 yg sudah di beli.

Seperti sedia maklum lg beberapa bulan je nk flykan,
Byk benda gak nk prepared selain ajar baby deena ni hisap botol.
Tengok mcm dia kurg berminat nj menggunakan botol,
Alamat klu xboleh jugak kenalah bwk juga baby deena ni ke hongkong ;)

Bila persetujuan mula dibuat me & my sister memilih ke?????
KOREA,!!!  Hahaha
My sister dh pernah ke korea sebelum ni,so dia kena angkut kakak dia pula ke korea.
Tahun ni jadual padat ,jadi kami pergi pada tahun depan.
Musim spring pada bulan april,jd dptlah merasa tgk bunga sakura..
Hoyeahh

Apapun kena training dengan gigih untuk menjayakan proses baby deena menyusu pkai botol.
Kalau tidakk mama dia ni kena bebella dengan nenek baby deena..

Hehehe chiyokk baby deena u can do it ;)

No comments:

Post a Comment