Followers

Saturday, February 8, 2014

DOA SELAMAT

Alhamdulillah syukur segalanya berjalan dengan lancar.
apapun mmg sangat banyak dugaan yg telah dilalui beberapa bulan ini.

Tak banyak persediaan yang dibuat untuk majlis doa selamat, dengan keadaan deena menyusu badan,
apalah yg mampu nak buat sangat..So me tapaw je nasi ambang yg sedap kat Medan Selera
Bandar Baru Uda. Me pun 3hari sebelum majlis baru bz nk menggoogle makanan ni, tu yg jumpa
nasi ambang MAT CORNER... Me cari phone number untuk buat tempahan then menempah
sebanyak 35 bungkus.Senang dan mudah,bila nak makan senang bentang kt pinggan polystreen ,dah makan
buang je..Tapi adalah makanan samping seperti mee hoon & kuih yang dibuat oleh my mum..

Pada yang nak kan contact no MAT CORNER 0197244798


Terima Kasih pada semua bestie yg hadir,walaupun dijemput last minute & thanks to nurul sbb sudi bawak
puding castard jagung yg sedap! Walaupun lembut lagi tp paling cepat habis dan terlaris org nak makan lagi...hehehe

Nampak tak gambar di atas , muka me yg sangat kepenatan dari pagi sehingga ke malam non-stop, walaupun tetamu hanyalah dijamu nasi ambeng bungkus tapi masih banyak lagi benda kena buat..
Baby deena pun malam biasa dia tidur tapi disebabkan ramai org yang dia tak pernah nampak dia berjaga sampai ke tengah malam tak nak tidur .. haha alahai baby deenaaaa

1 comment:

  1. Brape no tel org yg wat puding jagung tu??? Terliurrrr...;P

    ReplyDelete