Followers

Thursday, April 23, 2015

Kenangan Manis di korea




Wahhh sukanya bila org update muka kita kat blog dia, dah lah mmg kita peminat travelog dia dan kebanyakkan info mmg dapat dr blog dia..

Kebetulan jumpa kat korea lagi tu siapa yg tak happy kan. Tak tahulah kenapa azi mmg suka pergi korea dan rasa korea tu mcm kecik je dapat jumpa org yg sama berkali2 hehehe.. Meriahkan klu jumpa org yang sama je sampai ketawa pun berkali2 .. 

Blogger ni namanya Jari Manis JM mmg fofuler gitu sbb penulisanya dan direction yg dia bagi tu mudah org faham dan senang.. Dia masih lagi di korea dan waktu kami jumpa di itaewon ni dia baru sahaja sampai ,  JM sahaja dah berkali2 ke korea tuk cover tempat baru kan.. 

Korea mmg banyak sangat tempat2 menarik dan cantik untuk dilawati dan azi pun bercadang akan pergi lagi ke korea Insya Allah jika diberikan kesempatan dan kesihatan yang baik untuk ke sana.. Banyak tempat yang belum dapat kami pergi seperti mount soerak , pulau jeju.... Ohhhh dah la azi ni peminat tegar MY GIRL hahahaha Oklah nk sambung keje ,kang xpasal2 teringat cite innocent man plak (Ehhh Tetibe**)

1 comment:

  1. First time akak singgah sini tergoda ngan penceritaan travel azi...akak lom pernah sampai Korea lagi..masih dlm wishlist...mmg akak nak pi sangat2...insyaallah satu hari nanti...

    ReplyDelete