Followers

Tuesday, April 21, 2015

REHAT MENCUKUPI

Salam & selamat pagi,

Rasa belum lagi ada mood nak post entry korea sbb memory kad ada di rumah my mum jadi kena lah tunggu weekend baru dapat ambil semula..

Balik dari korea mmg rasa weak habislah, dan efeck ubat yg azi makan pun masih ada.. Hari ni je baru rasa bertenaga, sbb ubat yg azi bawak tu mmg untuk kecemasan khas jika benar2 memerlukan seperti aura tu rasa sangat teruk dan sesak nafas yg melampau.. Kalau azi boleh tahan azi takkan makan selagi mampu menahan, sbb ubat ni sangat kuat dan mengantuk kesan ubat pun cepat tak sampai 2-3 minit dah boleh rasa mata tu hayal nk tidur... Ini untuk melegakan rasa ketidak selesaan diri dan juga fikiran..

Korea trip dah selesai dan keputusan agak kurang memuaskan jadi tinggal lagi satu lg trip iaitu bangkok trip.. Kali ni bukan lah biznes trip lagi tapi trip berjalan jadi nk fokus tempat jalan2 yang menarik di sekitar kota bangkok ni.. hehe

Selepas dari trip bangkok Insya Allah azi akan merehatkan diri selama 2 tahun untuk mencari alternatif lain untuk pulih.. Baru2 ni ada jumpa satu lagi alternatif baru dan masih mencari masa untuk buat rawatan tersebut dan cuma terletak di mount austin.. Neurofeedback / brainwave adalah mcm rangsangan kepada otak kita, terjumpa semasa mencari alternatif utk pesakit autism.. Doakan azi dapat pulih seperti sedia kala yea :)

No comments:

Post a Comment