Followers

Saturday, June 6, 2015

EVERLAND PART 2

PART II


Ya Allah tak puasnya lahaiiii tengok bunga tulips ni, cantik rasa mcm nk petik bawak balik malaysia ...  Tengoklah ,geramkann merah menyala gituu.. Mmg kt sini bantai ambik bergambar dengan bunga jelah.. Klu di beri kesempatan lagi utk ke korea mb akan memilih musing spring dan musim autumn.. 





Kat sini dah macam view europe diorg buat... Banyak kedai tertulis amsterdam, amsterdam lah konon kami dah sampainya hikhik



Pertempatan sini pun tiada makanan halal, mmg kalau anda2 semua mahu ke sini ,silalah bawak bekal yea, mmg sure laponya...



Ok time ni mmg dah lepak giler ,muka pun dah pucat... Kami balik awal hari ni,kira pecah rekod la k haha sbb dr pagi sampai ptg kt sini dok main2 xtau dah nak main ape, kepala ingat nk balik jumpa katil je hihiii


1 comment:

  1. Memang nampak luas theme park tu...akak berkenan plak tgok tulip yg berwarna warni tu..cantik sgt2

    ReplyDelete