Followers

Saturday, June 6, 2015

Korean Drama

Kelmarin jalan-jalan teman shuben blanja barang pasar tuk kedai, jadi mcm biasa kami singgah anak beranak kt kedai cd biasa.. Si shuben beli cerita aksi2 , yang si anak kartun dan si mak??? maka tercari2 lah cd yg mana berkenan di hati.. Sekali terpandang dekat rak dibelakang tulis korean movie.. Korean??  Mulalah teringat zaman2 mude mudi melekat dok hadap cerita korea hahaha.. πŸ˜„πŸ˜„

Zaman mude dulu , cerita yang pling diminati MY GIRL , FULL HOUSE , STAIRWAY TO HEAVEN lg xingat dah.. hehe So tanyalah kat amoi cd ni ada cerita my girl x? Dia jawab ada.. Masa ni rasa mcm over xcited pulak dapat tgk lagi cerita ni.. Yealah sekian lama azi tak hadap cerita2 korea zaman sekarang ni , sebab takut jd mcm dulu.. Sanggup xtido xmakan sumenya sbb nak habiskan cerita korea.. Pastu mulalah mata bengkak hahaha


Lepas dapat cd yg di idamkan , terus balik rumah bukak cite ni 😊😊 Layanzzzz
Sedar tak sedar hari2 dok bukak Cd my girl ni , sampai anak pun dah kenal joo yoo rin haha Start beli sampai hari ni still tgk berulang2.. Asal xde rancangan tv bk tgk je , mesti bukak cd ni kihkih .. Esuk nak pi cari cite full house pulak.. Tak tahulah mcm mana nk describe perasaan tgk cerita favourite2 kita tu ada depan mata.. Seolah2 terasa muda kembali jiwa ni..  πŸ˜‚πŸ˜‚

No comments:

Post a Comment