Followers

Wednesday, September 21, 2016

Majlis Perkahwinan Suebella



Alhamdulillah ....Syukur tak terkata bila semuanya berjalan dengan lancar .. Tahniah buat sahabatku suebella yang selamat menjalani alam rumah tangga bersama suaminya Addy πŸ˜ŠπŸ’•


15:09:2016 - Malam berinai yang bertemakan bollywood night ini , sangat meriah ✨✨Masa ni tangan semua gatal nak berinai macam pengantin jugak ..hehe

 

Berlangsung di KSL Resort & Hotel dan suasana yang meriah berlatar belakangkan swimming pool juga bandaraya jayy bee ini disambut oleh rakan2 terdekat sahaja... 



Abaikan badan me yang semakin membesar ni πŸ™ˆπŸ™ˆ














Majlis berinai diakhiri dengan tarian bebas bollywood ... Boleh layari youtube channel https://youtu.be/HX0At-CS2V0 


16:09:2016 - Berlangsungnya hari akad nikah  antara suryani abdul rahman dan Addy (lupa nama sebenar ) πŸ™ˆ 










1 comment:

  1. Thank you to tell us so much useful information. I’m glad to read it. For more information visit legal herbal empire for sale

    ReplyDelete